TIMP LIBER

Simple is better sau cum să îți ajustezi experiența hyper printr-un singur buton

De când mă știu, am mers pe premisa ”Simple is better”. Că a fost vorba de haine, accesorii, make-up, relații sau pur și simplu de decizii în general, ”complicatul” n-a fost un lucru care să mă definească în viața de zi cu zi. Și tocmai de aceea cred că m-am lipit de oameni simpli, dar calitativi. Același principiu pe care l-am aplicat și lucrurilor din jurul meu.

Ca să vă dau un exemplu, ceea ce îmi place la noul glo hyper este tocmai treaba asta: că menține simplitatea produsului inițial. Ai UN SINGUR buton pe UN SINGUR dispozitiv pe care îl poți folosi extrem de ușor.

Iar un mare plus este acela că ai șansa să-ți ajustezi experiența hyper în funcție de mood:

  • ai modul standard  – adică apeși pe buton timp de 3 secunde până vibrează o dată și în 20 de secunde e gata încălzită treaba. Voilà! Ai 4 minute s-o savurezi liniștit;
  • și ai modul boost, în cazul în care nu ai foarte mult timp la dispoziție și vrei să simți gustul mai intens. În 15 secunde se încălzește la o temperatură mai înaltă, trebuie doar să ții butonul apăsat 5 secunde și să aștepți să vibreze de două ori.

Și că tot vorbeam adineauri de haine, make-up și accesorii, elemente care întregesc imaginea cuiva, e foarte important ca simplitatea să fie completată și de un strop de eleganță. Așa cum culoarea unei rochii și croiala ei pune în valoare corpul unei femei, tot așa  designul armonios și liniile  elegante pot face din noul dispozitiv glo hyper un accesoriu veritabil. Partea frumoasă este că ai patru variante de culori din care poți alege, așa încât îl poți asorta în funcție de personalitatea ta.

Cele patru culori sunt: negru, albastru închis, alb și portocaliu. Varianta portocalie ți-o poți procura doar de pe www.glo.ro, iar pe celelalte le găsești la un pas de tine, și în magazine.

Și apropos de simplitate, simplitatea implică și discreție de cele mai multe ori. Așa și cu noul dispozitiv glo hyper: dacă îl folosești într-o încăpere, mirosul este discret, iar gustul e super intens. Win-win, nu-i așa?

Rămâi #alandala pâââânăăăă data viitoare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *