HAPPENINGS

Cui i-ai spus ultima oară ”mulțumesc”? Unul din suflet, așa? :)

E gratis, nu doare, ba chiar din contră, ai șansa să îi pui un zâmbet pe chipul aceluia către care merge acest cuvânt magic: ”mulțumesc”.

Deci, cui i-ai spus ultima oară ”mulțumesc”? Unul din suflet, așa? 🙂 Pentru că puterea lui este una mare, deși de multe ori nu realizăm treaba asta; we take it for granted, cum zic americanii.

Poate că partenerul îți este alături ori de câte ori îți e greu, cu o vorbă bună. Sau poate ai parte de colegi simpatici, care te așteaptă cu o cafea gata făcută de ei la birou, dimineața. Sau poate prietenul tău cel mai bun a renunțat la somn doar ca să îți asculte problemele în miez de noapte.

A fi recunoscător pentru micile detalii face ca gradul notru de satisfacție să fie unul mare.

E dovedit psihologic: cu cât ești mai recunoscător, cu atât ai parte de mai puțină anxietate, mai puțină depresie șiii… ești mai puțin invidios. Tare, nu? 🙂

Am fost curioasă cât de recunoscători sunt oamenii și cui mulțumesc. Așa că m-am plimbat într-unul dintre centrele comerciale Auchan din București, iar răspunsurile persoanelor întâlnite m-au bucurat foarte tare. Mi-au făcut ziua mai frumoasă și m-au emoționat cele mai multe dintre ele, după cum poți să vezi și în clipul de mai jos.

Partea faină din toată treaba asta este că Centrele Comerciale Auchan si Aushopping ne ajută ca în lunile martie și aprilie să ne reamintim cât de sănătos și important e să #mulțumim oamenilor cărora le suntem recunoscători.

Așteaptă-te să fii inspirat ca să mulțumești mai des celor care merită. 🙂

Așa că.. #teprovoclamultumesc și pe tine! 🙂
Rămâi #alandala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *