TIMP LIBER

BLACK MIRROR: De ce primul episod din sez. 5 – ”Rachel, Ashley & Ashley too” – e o mare dezamăgire

Am zis să te-avertizez dinainte, ca să fii dezamăgit de la bun început și nu după ce urmărești o oră și ceva dintr-un episod care ar putea fi ușor transformat într-un film despre cum ar fi arătat viața lui Miley Cyrus din viitor.

O iei pe Hannah Montana, o pui peste o sută de ani, îi construiești un roboțel cu numele Hannah Montana too și îl vinzi fanilor. Care fani? Fanii ăia: puștani exasperați după idolul lor.

Scenariu super previzibil.

Aham. Dada. Ați ghicit deja. Hannah Montana e Ashley, celebritatea care a cucerit mapamondul cu piese inspiraționale pentru adolescenți. Există și un bad guy, personajul negativ care pune bețe-n roate și-și vede interesul, dar care sfârșește prost. Cât despre final… eternul clișeu: ”fii cine vrei tu să fii”. Happy end.

Ok, acu`că v-am dat spoiller și nu regret deloc :)), să n-aveți prea mari așteptări din primul episod, că e muuuult sub nivelul celorlalte pe care deja le-ați văzut.

Told ya: episodul ”Rachel, Ashley & Ashley too” poate fi ușor transformat într-un film cu viața lui Miley Cyrus. Pentru că în viața reală, ea a luat-o ușor răznuța după ce a scăpat de sub papucul lui taică-su, care îi era manager și probabil îi dicta ce și cum să facă și să se comporte cât a fost ”Hannah Montana”. După toată etapa asta, s-a transformat într-un rebel fără nicio țiglă pe casă.

A devenit ea însăși, a început să facă twerk și să-și arate fundul prin videoclipuri. :))
Total explicabil. La partea cu taică-su o înțeleg, psihologic vorbind. :)) Avem și noi, cazurile noastre mioritice: member André?

sursa: sheamazing.net

Culmea e că nu-mi prea plăcea înainte de Miley Cyrus, daaaaar, după ce-am văzut cum joacă în episodul ăsta, acum îmi pare o tipă destul de cool.

Anyway, urmează să văd și celelalte două episoade apărute din sezonul 5 de Black Mirror. Poate asta a fost doar încălzirea și am surpriza plăcută să revin la brain damage-ul pe care mi-l dădea aproape fiecare sfârșit de episod din sezoanele anterioare.

Dacă le-ai văzut deja și vrei să-mpărtășești, ai un loc mai jos. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *