SPORT

Te doare plankingul de 30 secunde când mergi la sală? La 62 de ani, cineva doboară recordul mondial și ține cel mai lung planking din lume

Un fost pușcaș marin din Statele Unite, în vârstă de 62 de ani, a doborât recordul mondial la treaba asta.

A stat în poziția planșă nu o oră, nu două, nu trei… știu că deja voi, cei care mergeți la sală, începe să vă doară numai după ce citiți cifrele astea.

Image result for plank world record
Recordul Mondial de Planking doborât anul ăsta de Hood, fostul pușcaș marin din Statele Unite

Planking înseamnă că ai corpul paralel cu solul, te sprijini doar pe coate și împingi în vârfurile picioarelor. Abdomenul e încordat, bazinul împins în față și spatele e ușor curbat. Timp de fooooooarte multe ore. Cine a încercat poziția asta, știe că numai după 30 de secunde, începi să tremuri.

Imaginează-ți că omul nostru din America a doborât recordul mondial de stat în planșă: 8 ore, 15 minute și 15 secunde! Este cea mai lungă planșă abdominală, spun cei de la Guiness World Records.

Recordul anterior îi aparținea lui Mao Weidong din China – record de 8 ore și 1 minut, obținut în 2016.

Americanul din Chicago spune că s-a pregătit în jur de 2100 de ore ca să doboare recordul ăsta. Imaginează-ți 2100 de ore întrerupte, de stat în planșă. Omg.

Hood și-a încheiat recordul cu 75 de push-up-uri, iar în timpul planșei a ascultat muzică rock și rock & roll, pentru că în copilăria lui visa să devină rockstar.

Iar timp de 8 ore, 15 minute și 15 secunde, chiar s-a simțit ca un rockstar.

Asta în cazul în care vă întrebați ce motivează un om să facă o treabă de genul ăsta. Visurile lui, dom`le!:)

Ne vedem diseară la sală. Și în planșă. 🙂
Rămâi #alandala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *