HAPPENINGS,  TIMP LIBER

Imperiul Leilor (PRO TV) sau cum să pleci cu ciocolată cu canabis de la evenimentul de lansare

Am ajuns la evenimentul de lansare a emisiunii Imperiul Leilor, la invitația celor de la PRO TV, iar simpaticii mei colegi de breaslă, Adi și Ioana, mă văd ajunsă în sală și mă iau rapid deoparte:

– Vezi preotul de acolo? Are o mică afacere cu ciocolată cu canabis. Hai să-ți dau și ție.

M-am uitat mai atent: preotul stătea în picioare în fața unui juriu format din 5 inși așezați pe scaune, două femei și trei bărbați, fiecare cu un look destul de impunător, ba chiar ușor intimidant.

Preotul cu pricina cu canabis:))
sursa foto: libertatea.ro
Image result for imperiul leilor
Leii din juriu
sursă foto: protv.ro

Am început să râd, când am auzit de cuvântul canabis, plus contextul neortodox: preot + canabis + ciocolată = business? Neaah.. n-are cum.

– E actor, nu?, îi întreb râzând pe Adi și Ioana.

– Nuuu, nuu! E pe bune! Chiar e preot. E un mic antreprenor. Are un business al lui cu ciocolată artizanală și un sortiment cu canabis. Încearcă să convingă juriul să investească în afacerea lui.

Hmm.. Boon. Ia să vedem. Și m-am așezat să văd cum decurge toată nebunia. N-am mai găsit ciocolată artizanală cu canabis, am luat una cu ghimbir, care a fost.. yum… dumnezeiască. ”wink,wink”

Asta în timp ce urmăream discuțiile dintre preot și juratul Cristian Onețiu, despre care aveam să aflu ulterior că e un antreprenor de succes, care are business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro și e în Top 500 Forbes. Conduce două companii inovatoare pe piața românească. A avut încredere în potențialul ideilor lui și a riscat totul doar ca să le lanseze: a vândut cele două apartamente pe care le avea familia lui. Și a reușit.

Curajoasă treabă, îmi zic. Se vede cu ochiul liber că are o minte sclipitoare și e foarte carismatic, la fel ca și preotul Criste.

La final, ambii bat palma și ajung la un acord: Cristian investește în afacerea cu ciocolată a preotului și obține 25 de procente din firma lui.

Hmm.. deci așa se fac afacerile, îmi spun în gând.

Și cu gândul ăsta în minte și cu ciocolata cu ghimbir în mână, plec de la lansare.

În seara asta, 12 februarie, de la ora 20:30 mă uit la Pro TV să văd care-i treaba. I-am luat un pic pe cei doi și la Europa FM să mai stăm la povești.

5 faimoși investitori, printre care și Cristian, vor investi sume considerabile în cele mai puternice idei de business și îi vor ajuta și pe antreprenori să reușească în afaceri.

N-am știut în viața mea cum se fac afacerile. Sincer, nici nu cred neapărat că mă pricep la capitolul ăsta, dar nu se știe niciodată cum o să ai nevoie de informații. Plus, am mai înțeles că poveștile antreprenorilor români care vin să obțină investiții de la lei sunt.. uuuh ha.

Hai vizionare #alandala plăcută la toată lumea, că eu sigur mă uit! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *