RADIO

DJ de week-end la Virgin Radio, producător de după-amiază la Europa FM

Am promis c-o să vă spun zilele astea ce se întâmplă cu mine de acum încolo.

E timp frumos pentru schimbări. 🙂

Pe 1 septembrie mi-am luat la revedere de la echipa de matinal cu care am petrecut ultimii 4 ani de radio ca știristă și primii 3 din cariera mea ca producător de morning show. Mi-am luat la revedere și de la cei 5 ani jumate de trezit la 5 dimineața.

Cum naiba reușești să te dai jos din pat la ora astaa?” .. e întrebarea pe care-am auzit-o de atâtea ori, că probabil o să mai tot vină, daaaaar se schimbă ceva la ea: răspunsul. Pentru că în timpul săptămânii dau trezirea mai târziu, cu excepția week-endurilor.

Prima mea veste pentru voi este că vom petrece week-endurile împreună. Dada!:)

Sâmbăta și duminica de la 8:00 la 12:00, la Virgin Radio. 🙂

N-am plecat, așa cum mulți dintre voi ați bănuit. Ci am acceptat o nouă provocare: aceea de a fi DJ, respectiv host-ul vostru în cele mai frumoase două zile ale săptămânii.

O să fiu omul care-ți ține companie în drumul tău spre mare sau spre munte, spre cumpărăturile de la supermarket sau pur și simplu vocea din bucătărie atunci când o să-ți întorci leneș omleta de pe-o parte pe alta.:)

Deși mi-a fost greu să-mi las echipa cu care am crescut în ultimii ani, ceva în mine care iubește cu patos provocările , a zis: you go, girl!

Și cum nu puteam să mă las de producție, provocarea cu ”Vrei să fii DJ la Virgin Radio” a mai venit cu una la pachet: ”Vrei să fii producătorul drive-ului de la Europa FM?”

Am fost ca proaspății însurăței, ca în fața stării civile, când îți lucesc ochii și zici: DA, VREAU!:))

Și da a fost.

Gata, că mă apuc de treabă!:)

Ne auzim de sâmbăta asta de la 8 la 12 și duminică, de la aceleași ore, pe Virgin!

Iar în timpul săptămânii voi fi alături de Radu Constantinescu, la celebrul deja Drum cu Prioritate (14:00-18:00) la Europa FM.

Cheers! 🙂 Și urmăriți-vă visurile.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *