CĂLĂTOREALĂ

TOP 20 cele mai tari chestii din TRAVEL din 2019! PART I

Hello sau Ho Ho Ho! Aici Alandala! 🙂 Anul e pe sfârșite, așa că am cules pentru tine cele mai tari chestii din travel întâmplate în 2019.

1. Hai c-am tot vorbit de ce oraș a dat cel mai mult pe bradul de Crăciun anul ăsta, la noi, în România. Daaar… hai să dăm un pic zoom out și să vedem cine are cel mai scump brad din lume! Mergem în Spania… aproape de Marbela, într-un hotel în care s-au plătit 15 milioane de dolari pe bradul de Crăciun din lobby. Designeri renumiți au fost plătiți ca să îl împodobească… mmm… cu ce credeți voi? Cu diamante. Nu doar diamante albe.. ci și roz, roșii și negre. Marlyn Monroe ar fi fost invidioasă.

Partea din brad cu diamante albe

Pe lângă asta, bradul nostru mai e decorat cu struți și păuni din ciocolată 3D. Da, ați citit bine. PĂUNI și STRUȚI din ciocolată 3D. Mai găsim sticle de parfum și pahare de MARTINI.

Bradul cu diamante și pene de păun

Cel mai scump brad din lume recunoscut de Guiness World Records a fost cel din Abu Dhabi, din Hotelul Emirate Palace. Se întâmpla în 2010 și era vorba despre un brad care valora 11 milioane de dolari.

2. Și dacă în SPANIA au împodobit un brad cu diamante, parfumuri si ciocolata 3D in valoare de 15 milioane de dolari, în Florida, unde e cald și bine iarna, ce credeți c-au făcut locuitorii de acolo și fac, de fapt, de vreo 7 ani încoace? Fac brad din nisip. Unul din 700 de tone de nisip mai precis.

Sandi Land Florida
Bradul de Crăciun din Florida

În 2012, nu mai putin de un milion de oameni au trecut sa vadă pomul cu pricina care se construiește în fiecare an în West Palm Beach. Dap, e pe plajă și are vreo 10 metri înălțime. Nu m-ar deranja să stau pe-un șezlong cu bradul sub nas, să mă bronzez cu un cocktail în mână și să cânt.. o braaad frumos.

3. Zboruri gratuite pentru cei care vor să își întâlnească familiile de sărbatori de la domnu` nostru Richard Branson! (șefu’ la Virgin Radio:))) Nu, nu la noi în România, am vrea noi… ci la Virgin Australia.

Yep. Ideea e să dai tag unei rude sau unui prieten la postarea de mai sus și apoi să trimiți companiei un mesaj de 25 de cuvinte prin care să spui:

unde ești?

unde îi vrei pe ei să călătorească de sărbatori și de ce merită să câștige? 

Branson a postat chiar un filmulet pe instagram în care stă de vorbă cu Moș Crăciun și îi cere favoarea asta: să le ofere oamenilor zboruri gratuite. Îmi place de domnu` nostru Richard Branson! :))

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A very happy birthday to our founder @richardbranson from all of us at Virgin Australia. You live every day to the full, we’re sure your birthday will be no exception #VirginFamily

A post shared by Virgin Australia (@virginaustralia) on

4. Am aflat anul ăsta și care a fost cel mai scump bilet de avion cumpărat de un român ca să se întoarcă acasă de sărbători: 2.138 de euro a fost biletul dus-întors New York–Bucureşti cu sosire în Ajun de Crăciun și întoarcere la New York pe 4 ianuarie 2020.

În schimb, cel mai ieftin bilet plătit de un român ca să vină acasă de Crăciun a fost de 29 de euro dus întors. Și l-a luat din Roma, Italiaaaa… tot spre București.

 Bilete ieftine vă doresc și vouă în anul care vine! 🙂

5. Alaska Airlines îți oferă prioritate la îmbarcare și 20%  reducere la zboruri! Asta dacă ai un pulover urât de Crăciun și vii cu la pe aeroport, la îmbarcare. Dada, s-a întamplat asta pe 20 decembrie, de Ziua Națională a Puloverelor Urâte! Zic ei că e o experiență care aduce bucurie pasagerilor. Și tristețe puloverelor, pe care le-au făcut urâte… zic eu.

Image result for ugly christmas jumper alaska happy hour
Angajații companiei Alaska Airlines

Ba mai muuult de-atât! S-au ocupat și de angajații companiei, cărora le-au croșetat niște pulovere de Crăciun pe verde și pe albastru închis. #AlaskaHappyHour 🙂 Funny inițiativa.

Partea a II-a din cele mai tari chestii din TRAVEL din 2019 vine în articolul următor:

o să vezi cum arată miile de decorațiuni din piese de lego realizate la un hotel din Londra, dar și cum poți deveni tester la Târgurile de Crăciun .. și să fii plătit pentru asta! 🙂

Rămâi prin zonă! Rămâi #Alandala! :)#merryLuminitze

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *