TIMP LIBER

NETFLIX: Behind Her Eyes. De ce să vezi serialul ăsta

Omfg, cum e Behind Her Eyes, de pe Netflix. Tocmai l-am terminat de văzut în două zile și eu nu sunt genul să facă binging. Și 6 episoade într-un timp așa de scurt mi se par multe. Chiar pe timp de pandemie. :))

Serialul ăsta lansat la jumatea lui februarie e un thriller psihologic. M-a cucerit cu cuvântul ”psihologic”, deja. 😀

Fata lui Bono de la U2, Eve Hewson, joacă în rolul principal și joacă foaarte bine. Mai mult, tipa are 29 de ani și a spus că i-a cam luat ceva până să reușească să prindă un rol serios din cauza celebrității tatălui: nimeni nu o lua în serios.

În sfârșit, a prins rolul principal la castingul pentru Behind Her Eyes și nici că se putea să fie mai potrivită. Joacă rolul unei dilimane, dar nu-ți dau spoiler, îți zic doar că a fost super potrivită pentru rolul ăsta și deși serialul începe poveste super-arhi întâlnită, ne luăm cu twist la final. :))

Ăsta e unul dintre serialele în care poți să îți dai cu părerea până nu mai poți, n-o să-i ghicești niciodată finalul. V-am zis: eu rar văd episoade pe bandă rulantă (însemnând două sâmbătă, patru duminică), dar la ăsta de abia așteptam parcă să văd ce se întâmplă.

😂

Nu m-am lăsat până n-am văzut toate episoadele în două zile.

Te super prinde, are mister, poveste bună, actori mișto, e realizat cum trebuie.

Deeeci, daa. E must see în mulțimea de seriale de pe Netflix.

FOTO: bt.com/tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *