CĂLĂTOREALĂ,  SPORT,  TIMP LIBER

Câștigă o super experiență #alandala la munte, de 2 persoane, cu bicla electrică!:)

Pun la bătaie o experiență #alandala fooooarte faină, la munte, pentru două persoane care vor să se plimbe cu bicle electrice Mountain Bike, alături de un ghid montan autorizat și ce e și mai important: același ghid montan e și ghid de Mountain Bike licențiat.

Și o pun la bătaie pentru că și eu am trăit experiența asta la jumătatea lunii mai și a fost fantastic de mișto.

Diferența este că eu am făcut un traseu de aproape 7 ore! :))) pe o bicicletă electrică, pentru prima dată pe munte. Deși traseul este unul relativ ușor pentru orice biciclist experimentat, eu am tras, nene. :))) Și nu era vorba neapărat de energie, cât de faptul că a contat foarte mult câtă experiență am eu în spate cu o biclă pe munte: niciuna. :))

Tocmai de aceea, ca să nu mă blestemați că v-am dat un traseu lung, am ales cu băieții de la Massif Experience, și anume cu Marius, ghidul meu montan, să vă oferim:

un traseu de 3-4 ore, pornind din centrul Brașovului, urcând până în Poiana Mică, cu destinația Poiana Brașov….

daaaar… în funcție de experiența voastră, se poate continua și sus, pe vârful Tâmpa, la semnul Brașovului. Acolo unde scrie ca la Hollywood. 🙂

Cu Marius, de la Massif Experience 🙂
Tot #alandala cu Marius, de la Massif Experience:)

Natura e terapie. O să vă ducă în locuri cu muuultă muultă verdeață, de unde o să puteți face și poze, ca s-aveți amintire.

Și ce e mai important e că dincolo de plimbările clasice la munte, experiența asta cu ebike-ul e una memorabilă.

Te scoate din zona de confort și din rutină. 🙂

Marius este un super om, super ghid și foarte grijuliu, așa că vă puteți baza pe el 100%, pentru orice.

Eh, și-acum să vă zic cum puteți să câștigați experiența asta.

Dacă intrați pe profilul meu de instagram, o să găsiți acolo postarea cu pricina.

Trebuie doar:

  • să mă urmăriți,
  • să dați un FOLLOW și băieților de la Massif Experience
  • și să lăsați un COMENTARIU cu TAG unei persoane cu care ați merge cu bicla la munte și să-mi spuneți de ce ați lua-o cu voi. 🙂

Săptămâna viitoare aflăm cine pleacă în iulie la munte pe bicleeee electriceeee!:)

Rămâneți #alandala până la experiența viiiiiiitooooooareeee! 🙂

3 Comments

  • Daniel Prutescu

    Hi there… Am citit articolul de pe #alandala, marshat pe castigarea unei experiente pe e-bike cu Masiff Experience. As dori sa particip la ideea de concurs, dar n am “prins” exact randurile legate de COMMENTS si TAG. In orice caz, sunt un pic atipic, pt ca nu pt mine vreau aceasta experienta, prin urmare imi cer scuze de abordarea directa pe mess… Noi sntem 3 bucati de telelei, iubim plimbatul. E bike-ul este (mai ales acum cu “pandemia”) solutia wkndurilor noastre. So… Sa n o lungesc. Avem un nepot (care in scurt timp ne va deveni fiu). Pt el vreau sa particip la aceasta experienta cu cei de la Masiff. SIMIONESCU ALEXANDRU. n are fb, deci nu l pot tagg-ui. Daca mi poti da alti termeni, ar fi super. O zi excelenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *