CĂLĂTOREALĂ

Cum arată Londra împodobită de sărbători – decembrie 2022

Ultima oară v-am purtat prin Matera și în zona Puglia a Italiei.

Am rămas datoare să vă povestesc despre Polignano a Mare, Monopoli și Bari, numai că între timp, am plecat #alandala în altă parte, într-un loc în care ar merita să fie oricine de pe planeta asta măcar o dată-n viață în luna decembrie, să se bucure de unele dintre cele mai frumoase și stylish decorațiuni de sărbători din lume! Și nu numai. Pentru că lângă decorațiuni, m-am dus și pentru turismul cultural.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Gavrilă (Alandala) (@alexandragavrila)

Vorbesc despre Londra.

Este al doilea an în care mă prinde 1 decembrie acolo.

Și atunci, și acum, m-am bucurat ca un copil de beteala colorată din vitrine, globurile fistichii, decorurile alea spectaculoase și îngerii ăia aurii, imenși, care veghează deasupra străduțelor cochete de acolo. Am căscat gura la ei, le-am făcut poze, i-am filmat, mi-au spus o poveste: aceea că mă aflu într-o lume cu adevărat pregătită de sărbătoare. Și ochii-mi făceau ca beculețele.

Nuu vă imaginați că așa e toaaată Londra. Nunu.

Ba chiar din contră: ajunsesem cu câteva zile după o prietenă, pe care o și întrebasem după ce luasem la pas vreo 20 km în primele zile: ”Uuuuunde doamne iartă-mă suuunt străduțeeele din Londra împodobiteee? Io nu le văd nicăieri, niciun glob, o luminiță, nimic..?!”

A râs de mine și mi-a spus: ”Păăăi… nu te-ai dus unde trebuie..! Ai ajuns pe Oxford? Dar în Covent Garden? Ia mai du-te tu prin Soho, prin Picadilly”.

”Corect”, i-am zis.

 Și uite-așa le-am luat la pas și mi-am sucit gâtul uitându-mă la vitrinele marilor case de modă și nu numai, care parcă-și dădeau concurs: fațada mea e mai tare ca a ta. Ba nu, renul meu e mai tare ca al tău!

Vă las cu imaginile astea, care vorbesc de la sine, apoi în articolul viitor dăm o fugă până în celebrul Oxford, iar în articolul de după articolul viitor, vă povestesc cum a fost să văd musicalul ”Fantoma de la Operă”, care se joacă de 30 de ani la Londra.

Până una-alta, mai puteți arunca un ochi și pe instagramul meu, unde găsiți reel-uri și alte poze de acolo:). Rămâneți #alandala!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Gavrilă (Alandala) (@alexandragavrila

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *