TIMP LIBER

The Lion King sau 2 ore pe tărâmul magic al animației

Official Trailer

Dacă n-ai apucat încă să mergi la The Lion King, ia-ți într-o după-amiază iubitul/iubita de mână, nepotul, părinții, ia pe cine vrei tu, numai du-te.

Dă play la clipul de mai jos ”Hakuna Matata” și abia după ce ai lăsat piesa asta să se audă pe fundal, citește mai departe ce-ți zic. 🙂

Hakuna Matata, tuturor!:)

Hakuna Matata! și ție sau cum ar zice Timon și Pumba: No worries for the rest of your days!:)

  • Dacă vrei să evadezi pentru două ore pe tărâmul magic al animației, unde o să te simți din nou copil;
  • dacă vrei să-ți lași lumea de afară și să te-nchizi într-o sală de cinema unde o să ți se gâdile sufletul de emoție;
  • dacă vrei să-ți bucuri inima și ochii cu imaginile unei povești nemuritoare;
  • dacă vrei să murmuri și tu hakuna matata la cot cu alți spectatori în sală când apar în scenă Timon și Pumba,

atunci să știi că acum ai șansa să faci treaba asta.

Poți să le revezi pe unele dintre cele mai îndrăgite personaje Disney create în 1994, dar într-o formă animată a lui 2019. Și tot cu ocazia asta, vizionezi și cel mai așteptat film al lui 2019, leit celui din`94, numai că muuuult mai aproape de real.

N-o să-ți dau spoilere dacă nu știi povestea, îți spun doar că Beyonce dă viață unuia dintre personajele animației. Ea este vocea leoaicei tinere, Nala, cea care crede în Simba și-l ajută să se regăsească și să descopere într-un final cine este cu adevărat.

Dacă mergi la IMAX, o să ai senzația că alergi cot la cot cu Simba în minunata savană africană. Acuratețea cu care creatorii lui The Lion King 2019 redau natura și animalele din film, cât și detaliile anumitor cadre, face ca în ochiul privitorului să se oglindească un spectacol minunat. Îți dorești să fii să fii acolo. E magie. 🙂 Eu m-am simțit ca un copil. Am și lăcrimat. Un pic, nu foarte mult. Binee.. am plâns. Dar rămâne între noi.

Ca să te convingi de cât de real pare filmul, uită-te la clipul lui Beyonce (SPIRIT face parte de pe coloana sonoră). O să vezi că diferența dintre real și animat e foarte mică. N-o să vrei să le distingi.

Dac-ai fost la film, spune-mi cum ți s-a părut.

Recunosc, la final mi-aș fi dorit să mai rămân pentru câteva secunde în starea aia de poveste pe care mi-au creat-o realizatorii filmului. Thumbs up!:) Forța se află în fiecare dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *